Gerechten van de chef
Wisselende gerechten van de chef! – Dagprijs
- Bretonse vissoep (goed gevuld!)
- Mosselen in witte wijn
- Mosselen op Italiaanse wijze
- Mosselen op Oosterse wijze
- Hazenpeper (voorlopers) met winterse garnituur en aardappelpuree
- Wildzwijnhaas met winterse garnituur, saliejus en frietjes
- Slof met chocolademousse, chocolade brownie en straciatellaijs
Voorgerechten
Te bestellen tussen 17.00-20.00 uur
- Brood met Smeersels met huisgemaakte smeersels 8,00
- Tomatensoep met pestoroom 6,00
- Soep van de dag dagprijs
- Rundercarpaccio vers van het mes | Broad beans, rucola, parmezaan, truffelmayonaise, pesto 12,50
- Gravad Lax | Rucola, kappertjes, rode ui, mierikswortelcremè 13,50
- Carpaccio van Knolselderij | Burrata, radijs, pittenmix, pesto, balsamicosiroop 12,50
Hoofdgerechten
Te bestellen tussen 17.00-20.00 | Geserveerd met friet
- Saté van Kippendijen | Satésaus, kroepoek, atjar en gefrituurde uitjes 17,00
- Spareribs 600 gram | Huis gegaard- en gemarineerd, knoflookmayonaise 25,25
- Schnitzel 200 gram | Champignons, spekjes, ui, champignon- of pepersaus 20,50 Ook te bestellen in 2x 200 gram + 10,00
- CheeseBurger La Trappe | Ingelegde ui, gerookte cheddarkaas en BBQ saus 19,75
- Vispotje | Trio van vis, huisgemaakte saus (geheim van de Chef!) 19,75
- Crispy Avocado-mais burger| Little gem, tomaat, augurk, gerookte cheddarkaas en tomatensalsa 17,00
- Vegetarische saté | huis gemarineerde saté van king oyster en jackfruit, satésaus, kroepoek, atjar en gefrituurde uitjes 16,50
Desserts
- Dame Blanche | Vanille roomijs, slagroom, chocoladesaus 8,00
- Chocoladesoufflé | Stracciatella roomijs en slagroom 8,50
- Warme wafel | Vanille roomijs, warme kersen, slagroom 8,50