Blijf op de hoogte

Nieuws

Bekijk hier onze laatste nieuwtjes!

🎅 Kerst 🎄 bij de Mèrt met aangepaste openingstijden: 24 en 25 december zijn wij beide dagen geopend van 09.30 uur tot 18.00 uur 🕰️ . Deze dagen werken wij met een aangepaste lunch- en borrelkaart. Uiteraard zullen de gluhwein, snert en worstenbrood hierop niet ontbreken, net als onze bekende bitterballen en borrelplanken! 26 december vieren wij zelf kerst en zijn wij gesloten.
Vanaf vandaag nieuwe wisselende gerechten op het bord 🍽️. Bospaddenstoelensoep 🥣 , wildstoof op basis van hert en wildzwijn met aardappelpuree 🥘 en een perencrumble met rum-rozijnenijs 🍨. Reserveer snel je tafel en geniet vanavond al van deze nieuwe gerechten!
🗓️ Vrijdagavond 1 november 🗓️ Speciaalbieravond bij de Mèrt! Meer dan 50 bieren, dus de keuze is reuze! Reserveer je tafel, scoor je stempelkaart (4 bieren voor €17,50) en wij zorgen voor de bieren 🍻. Reserveren kan middels een belletje, mail of dm.
Bockbier bij de Mèrt!🍻 Met Hertog-Jan Bockbier op de wisseltap en diverse specials op blik. Wat te denken van de ‘Heel Holland Bockt’ met smaak van chocolate cookie cheesecake of de ‘Stickey Fingers’ met gezoute karamel. Ben er snel bij want op=op!
Nieuwe menukaart bij de Mèrt! Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe kaart met onder andere nieuwe bieren 🍻, lunch 🥪, diner 🍽️ en nagerechten 🍨. Voor ieder wat wils, zelfs voor de kleinste Bourgondiërs 🍟!
Dagelijks vers van de pers: de krant bij de Mèrt 🗞️ 📰 Lekker het krantje lezen onder het genot van een bakje koffie of iets anders lekkers; je bent welkom!

© Copyright 2023 -Webdevelopment: Pulles Media Design