Blijf op de hoogte

Nieuws

Bekijk hier onze laatste nieuwtjes!

UPDATE: er is nog plek voor 3 teams, daarna zitten we helemaal vol! Reserveer snel je tafel en zorg dat je er bij bent, want vol = vol!
🕗 Aanvang: 20.00 uur
Maximaal 6 deelnemers per team en deelname is gratis🆓
Woensdagavond 19 november: Wild-avond 
Ons keukenteam heeft speciaal voor deze avond een vier-gangen wildmenu samengesteld 🍽. De kosten voor dit menu bedragen €38,50 per persoon. Optioneel is het menu uit te breiden met een bijpassend bier arrangement (+ €17,50). Het menu bestaat uit:
- Tartaar van hert met appel, structuren van biet en lavasmayonaise
- Wildbouillon met paddenstoelen en fijngesneden groenten
- Trio van wildzwijn bestaande uit haas, stoof en een bitterbal met winterse garnituur
- Stoofpeer met chocolademousse, rum-rozijnenijs en rum-karamelsaus

Reserveer snel je tafel en zorg dat je deze avond niet mist!
Gerecht van de chef👨‍🍳: Topside steak met rode port jus, pastinaakcrème, paddenstoelen, groente en gepofte aardappel. 
Daarnaast als gerecht van de chef onze mosselen bereid in witte wijn, op Italiaanse- of Oosterse wijze.
Reserveer snel een tafeltje of loop lekker binnen en kom genieten van al dit lekkers😋!
Vrijdag 3 oktober is het weer speciaalbiervrijdag!
Een nieuw speciaalbier op de wisseltap, tien nieuwe speciaalbieren in de wisselkast en vier nieuwe speciaalbieren op de bierkaart; Genoeg lekkers om te komen proeven! #speciaalbiervrijdag #speciaalbier #demert #hetishierecht
Vanaf vandaag buiten de kaart om: Mosselen!
Bereid in witte wijn, op Oosterse- of Italiaanse wijze. 
Geserveerd met frietjes, salade, knoflook- en cocktailsaus.
🗓 De feestdagen komen alweer snel dichterbij📆. Opzoek naar een gezellige en sfeervolle locatie voor een borrel of (walking-)diner? Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

© Copyright 2023 -Webdevelopment: Pulles Media Design